Monday, November 14, 2016

elisabeth martinez 2n B documentals uf2

Vida de moro
Aquest documental tracta de la imigració de les persones marroquis que acaben en Andalucia, El Ejido, per treballar en el camps agricultors, tots van a parar a un lloc dit cortijo de la casa roja , seguidament expliquen una mica de tots el que viuen alla i la seva situació. com arriben al invernaders i les condicions en que treballen(sense contracte,queixes ni preguntes) un dia sense guanyen 4600 pesetes.
és endevant podem visualitzar el qyue pasa quant surten de la casa roja mentre treballi tindra casa aigua i ducha calenta, expliquen qui els va ajudar a tramitar paper van patir un atac i van tindre que marxar i les poques que queden afronten que hi ha molta violencia selectiva cap les persones imigrants i tot el proces que hi ha fins arribar a tenir uns papers legals. Tambe podem veure la visio dels cap cap ell i la seva situacio. finalment la destrucció de la casa vermella.
documentalvidademoro.tif.gif
El otro lado...un acercamiento a Lavapies
Aquest tracta de la imigracio a un barri de Madrid, descriuen el barri de Lavapies i les activitats que fan i persones que viuen. Com va començar la imigració i la situació en que es troben ara mateix, que ni habia mezcla i ara si amb els seus matitsos,les vision de les persones residents que veuen que España es atractiva per treballar. Per altra banda podem escoltar el conte de Celia que per una mala relacio té fills i ella es va amb seva mare vol arreglar les cosas i la justicia la acaba ficant a la presso.
El no ser lliure es el gran problema de les persones imigrants, totes les lluites que han passat per viure a Espanya. La granrelació que tenen totes les asociacions de imigrants , ocupes i de dones que hi han al barri. El futur de Lavapies i com es veu tant en la integració i la relació entre persones.
descarga (1).jpg                         descarga.jpg
Balseros
Tracta cubans que es van embarcar per aconseguir un somni,per por , tristesa, cansanci . Un 7 de agost van raptar la barca pero la policia els va atrapar, aixo va fer que la gent sortis al carrer lluitesin per els seus i es van embarcar molta gent en petites balses per sortir de cuba .Perque sortir amb pasaport es quasi impossible i aixo fa que es fiquin en el perill en el mar . Altres maneres era separar-se si tenies el teus pares en EEUU que es podien reclamar com filla soltera. El que més impacta es com fan el viatge.
descarga (2).jpg
Paralelo 36
Es un documental que tracta en el viatge clandesti al Estrecho de Gibraltad, on es narra les diferents formes de com han passat ELS EMIGRANTS LES FRONTERES. Els somnis que tenen al arribar i els seus objectius al creuar la frontera, es pot visualitzar totos tramits que pasen i les complicacions que tenen en mar, sota camions o qualsevol forma de passar. Una de les imatges més repetides es el que passa quan arriban o els intercepten, tracte de policia i creu roja.
hqdefault.jpg
14 kilometros

 la rao de aquestnoms es la distancia que hi ha de Africa Europa, esns ensenya junt a tres joves el viatge a traves del Sahara . . El que es diu es la historia de Violeta,Buda i Mukela , els dos nois son germans que decideixen emigrar per buscar una vida millor i per el cami es troben a la noia que fuig de un matrimoni amb una ancia que abusava de ella de petitta es pot veure el seu recorregut i tot el que pasen fins arribar a la desitjada Europa. Refereix als somnis per cumplir tot el que es queda en cami,de alguna manera vol reflectir tots els aspectes dels africans en el proces d'arribar o intentar arribar a Europa.

No comments:

Post a Comment