DC - KITCHEN MANAGEMENT - Food Service Industries







FULL INFORMATIU DE MODUL PROFESSIONAL

CFGS Direccio de Cuina
Nivell: 1er
Família professional d’Hosteleria i Turisme
Durada cicle: 2 anys
Mòdul Professional: MP10 Anglès tècnic
Nombre d'hores: 132
Professor/a: Mingo Mendez
Departament: Anglès

UNITATS FORMATIVES DEL MODUL

UNITAT FORMATIVA

Hores mínimes + HLLD

Durada

Data d’inici

Data d’acabament

NUCLI FORMATIU 1 - Book 1 and 2

66 h

66 h

20/09/2021

1/06/22

NUCLI FORMATIVU 2 . Book  3

66 h

66 h

Sept. 2022

Juny 2023

En finalitzar el mòdul professional MP9 cal saber:

RA1: Entendre el que escoltem en relació al context del sector laboral del CF.
RA2: Entendre el que llegim en relació al context del sector laboral del cicle formatiu.
RA3: Parlar i fer servir el vocabulari específic del sector laboral del cicle formatiu.
RA4: Escriure textos especifics en el context del sector laboral del cicle formatiu.
RA5: Empatitzar amb els costums i les diferents cultures on es parla la llengua extrangera.

Desenvolupament de la Unitat Formativa:


UF 1: ANGLES TÈCNIC ( 66 h )

NF i Continguts PRIMER CURS

Resultats d’aprenentatge i proves escrites
First term Book 1 22h.

de la unitat 1 fins a la unitat 5

de la unitat 6 fins a la 10


RA 1, 2, 3, 4 i 5

PROVA ESCRITA: Dijous, 28 octobre 2021

ENTREGA DEL DOSSIER I PROVA ESCRITA: 
Dijous, 16 desembre 2021

Oral Exam 9 desembre 2021
Second term Book 1 22 h.

de la unitat 11 fins a la unitat 15

NF2. Book 2
de la unitat 1 fins a la 5


RA 1, 2, 3, 4 i 5

PROVA ESCRITA: Dijous, 3 febrer 2022

ENTREGA DEL DOSSIER I PROVA ESCRITA: 
Dijous, 24 març 2022

Oral exam Dijous 17 març 2022
Third term  Book 2 22 h.

de la unitat 6 fins a la unitat 10

de la unitat 11 fins a la 15


RA 1, 2, 3, 4 i 5

PROVA ESCRITA: Dijous 28 abril 2022

ENTREGA DEL DOSSIER I PROVA ESCRITA: 
Dimarts, 24 maig 2020

Oral exam Dijous 19 maig
SEGON CURS

Resultats d’aprenentatge

Book 3 33 h.

RA 1, 2, 3, 4 i 5

Criteris d’avaluació i qualificació del mòdul:


Producció escrita

Proves escrites

15%

RA 1, 2, 3, 4

Dossier

20%

RA 1, 2, 3, 4

Producció oral

Lectures

25%

RA1, 2

Exposicions i Proves orals

30%

RA3

Capacitats Clau

10%

Inclòs RA5


Criteris d’avaluacio


LA NOTA MINIMA PER FER MITJANA ENTRE LES DIFERENTS HABILITATS ES UN QUATRE PERO LA MITJANA DE TOTES LES HABILITATS HA DE SER UN MINIM DE CINC PER APROVAR EL MP DEL CICLE FORMATIU.


- Farem servir CLASSROOM o DRIVE per guardar tots els audios realitzats al llarg dels trimestres així com altres activitats.

- La presentacio de totes les activitats escrites realitzades al llarg del trimestre puntua un CINC a l’apartat de DOSSIER, per obtenir mes nota cal presentar treballs addicionals voluntaris.

- Pot haver fins a dues proves escrites per trimestre que inclouen vocabulari, listening, comprensio lectora i resta de continguts. Hi ha també una prova oral per trimestre.


Els dos apats de l’ENGLISH TABLE son activitats curriculars, obligatories i puntuables; es tracta d’un esmorçar al primer trimestre i un dinar al segon o tercer trimestre.


Els llibres d’angles s’han socialitzat, s’assignen als alumnes el primer dia de classe i es guarden a l’aula - o, en qualsevol cas, cal tornar-los el dia de l’ultima prova escrita al final del curs.


TOTES LES PROVES, TREBALLS I ALTRES ACTIVITATS SUSPESES AMB MENYS D’UN 4 O NO PRESENTADES AL LLARG DEL CURS S’HAN DE COMPLETAR IGUALMENT PEL DIA DE LA CONVOCATORIA DE JUNY.


ASSISTENCIA: Es permet el 20% de faltes a classe ja siguin justificades o injustificades.


Metodologia:

Tothom pot aprendre una llengua extrangera i parlar amb fluidesa si té la motivació necessària i es troba immers lingüísticament en un país, o bé si durant un període de temps, sis mesos per exemple, està exposat a la nova llengua mitjançant videos, cançons, lectures, etc... de forma constant i practica activament, es a dir, parla durant 10 o 15 minuts diaris.



Bibliografia

Evans, V (2011) Food Services Industries Newbury: Express Publishing,
Carter R. McCarthy M (2006) Cambridge Grammar of English. Cambridge: Cambridge University Press.
Spears, R. (1989) NTC’s American Idioms. Illinois: National Textbook Company.
Diccionario Visual Oxford (1996) Oxford: Oxford University Press.
Lewin, E (1988) The Random House Thesaurus of Slang. New York: Random House.
Nash, R (1997) NTC’s Dictionary of Spanish Cognates. Chicago: McGraw Hill


























No comments:

Post a Comment