SC - COOKING & GASTRONOMY - CFGM DE CUINA I GASTRONOMIA - MP10




FULL INFORMATIU CICLES FORMATIUS


CFGM

Nivell: 2 any

Família professional: Cuina i Gastronomia

Durada cicle: 2 anys

Mòdul Professional: ANGLES TECNIC

Nombre d'hores: 99 h

Professor/a: Mingo Mendez

Departament: Angles


Títol de Formació Professional Inicial

Tecnic en Cuina i Gastronomia

Mòdul professional

Angles Tecnic

UNITATS FORMATIVES DEL MÒDUL

MP: ANGLES TECNIC 1er

Unitats Formatives

Hores mínimes + HLLD

Durada

Data d’inici

Data d’acabament

UF1

99 h

99 h

8/09/2021

Maig 2024

NF1 i 2

66 h

66 h

8/09/2022

30/05/23

NF 3

33 h

33 h

Sept 2023

Maig 2024


Resultats d’Aprenentatge:


RA1: Entendre el que escoltem en relació al context del sector laboral del CF.


RA2: Entendre el que llegim en relació al context del sector laboral del cicle formatiu.


RA3: Parlar i fer servir el vocabulari específic del sector laboral del cicle formatiu.


RA4: Escriure textos especifics en el context del sector laboral del cicle formatiu.


RA5: Empatitzar amb els costums i les diferents cultures on es parla la llengua extrangera.


Criteris d’avaluació i qualificació del mòdul:


Producció escrita

Proves escrites

15%

RA 1, 2, 3, 4

Dossier

20%

RA 1, 2, 3, 4

Producció oral

Lectures

25%

RA1, 2

Exposicions orals

30%

RA3

Capacitats Clau

10%

Inclòs RA5


DATES DE PROVES ORALS I ESCRITES.

FIRST TERM

Dijous 6 Octubre 2022

Dijous 3 Novembre 2022


SECOND TERM

Dijous 12 gener 2023

Dijous 23 febrer 2023


THIRD TERM

Dijous 23 March 2023

Dijous 27 Abril 2023

Dijous 25 Maig 2023


Criteris d’avaluacio


Sobre WRITING, cal fer només dues actitivitats per unitat, l’act. 3 i 7 per escrit, a ma, amb boligraf. De l’activitat 3 cal copiar les respostes correctes i de l’activitat 7 cal copiar el dialeg i la traduccio. Sera obligatori igualment fer dues proves de lectura-LISTENING/READING- per trimestre que cal pujar al CLASSROOM; i una prova de SPEAKING per trimestre, en parelles, que consisteix en dramatitzar qualsevol dels dialegs del llibre. El recull d’aquestes activitats al dossier, que s’entrega una vegada per trimestre, dona l’aprovat.


Es pot pujar la nota de qualsevol habilitat afegint activitats adicionals i voluntaries.


Proves, treballs i altres activitats suspeses o no presentades al llarg del curs s’han de completar igualment pel dia de la convocatoria de juny.


Es permet el 20% de faltes a classe ja siguin justificades o injustificades i cal un cinc en cadascuna de les habilitats per aprovar el cicle formatiu.


Si algú de vosaltres te un interes real per aprendre angles perquè vulgui anar-se’n a treballar a l’extranger, o a zones molt turistiques, o vulgui presentar-se a examens oficials, o vulgui continuar estudiant, o simplement vulgui millorar el seu curriculum, es pot acordar una metodologia diferent:


En aquest cas, tractarem de proporcionar la immersio linguistica dels alumnes amb el següent treball:


LISTENING/READING: un dialeg diari, sis dies a la setmana, entenent el que s’esta llegint i pujant aquests arxius al CLASSROOM. Preferentment, lectura activa: l’estudiant llegeix una frase en silenci, aixeca la mirada i grava el que ha llegit sense mirar el text.


SPEAKING: Act. 8 del llibre feta a classe,

WRITING: Act 7 del llibre feta a classe, només cal copiar-la si s’enten el que s’esta fent.




https://classroom.google.com/c/MTU4ODYxMzUwNjk3?cjc=begqbjc


Class Blog link: serveicomunitat.blogspot.com


Usuari Class blog link: insfpsantcugatcu2@gmail.com

Password: 18September2020




Bibliografia

Evans, V (2011) Cooking Newbury: Express Publishing,
Carter R. McCarthy M (2006) Cambridge Grammar of English. Cambridge: Cambridge University Press.
Spears, R. (1989) NTC’s American Idioms. Illinois: National Textbook Company.
Diccionario Visual Oxford (1996) Oxford: Oxford University Press.
Lewin, E (1988) The Random House Thesaurus of Slang. New York: Random House.

Nash, R (1997) NTC’s Dictionary of Spanish Cognates. Chicago: McGraw Hill










No comments:

Post a Comment