Wednesday, May 18, 2016

MR 1516 INSO1B MP07 NF4 Aleix Elias

Taller de boles de llana 

Material: 

Cabdells de llana de diferents colors.
Cartrons reciclats.
Tisores i bolígrafs.
                
Passos a seguir:

Primer retallarem els cartrons en forma de circumferència, i els farem un forat al mig suficientment gran com per passar-hi la llana. 
Tot seguit n'ajuntarem 2 i anirem enrotllant la llana fins que quedi tot el cartró recobert d'aquesta. Com més capes posem de llana, més tupida quedarà la bola de llana. També mirarem que la llana sigui de diversos colors per tal que quedi més acolorit.
Quan haguem embolicat bé els cartrons agafarem les tisores i tallarem la llana fent servir l'espai que hi ha entre aquests. Ho farem amb compte, ja que si no es fa amb compte la llana es pot desmuntar.
Quan tinguem la llana tallada passarem un cordill per entre els cartrons, apretarem aquest amb força i farem un nus per a lligar la llana.
Finalment treurem els cartons amb compte.

Objectius del taller: 

Aquest taller pot servir com a dinàmica per treballar la motricitat fina, i també per a crear un espai de relax i entreteniment. 

A qui va dirigit: 

Tot i que és un taller pensat per a infants, també es pot fer servir en altres colectius com gent gran, persones amb diversitat funcional...

Temps necessari: 

Mitja hora aproximadament.


A partir de les boles de llana es poden fer altres tallers relacionats, com per exemple fer personatges utilitzant ulls i peus de plàstic o goma eva i amb aquests personatges crear alguna història.




 
               

No comments:

Post a Comment