Thursday, May 26, 2016

MR 1516 INSO 1A MP07 Xavi - MÀSCARES AMB PAPER DE DIARI MP07:SUPORT A LA INTERVENCIÓ EDUCATIVA

Taller de màscares.

Material: Paper de diari, cola blanca, precinto, i pintures de colors.

       Passos a seguir:

1er Pas: La persona que realitzarà el primer pas, serà la que faci la forma de la cara. Per això l'altra persona que ha de participar, es trobarà asseguda en una cadira i sense moure's. Mentrestant, la persona que està dreta col·locarà el diari sobre la cara de l'altre, i tot seguit es dedicarà a enganxar celo de manera que doni la forma de la cara . Ho farà repetidament, per que quedi ben sòlid.

2on Pas: Un cop realitzat aquest pas, s'haurà d'extreure el diari de la cara de la persona, i es retallarà en forma de màscara.

3er Pas: El tercer pas, tracta d'aplicar-hi cola blanca a la màscara, amb vàries capes, per aconseguir rigidesa i solidesa a la nostra màscara de paper.

4rt Pas: Un cop s'assequi (l'endemà o passades unes hores) ens dedicarem a donar-hi color a la nostra màscara personalitzant-la i decorant-la al nostre gust . Per acabar farem els forats als ulls i a la boca , uns altres de molts petits per que passi el fil, goma o el material que utilitzem per que s'aguanti, farem un nus, i ja tindrem la nostra màscara feta amb paper de diari.

      Comentari: 

Aquest taller, és un taller econòmic i pràctic, que ens permetrà tindre a les persones que el realitzin entretingudes amb una manualitat a l'abast de tothom. A més, cada persona podrà personalitzar-la de la manera que més li agradi afegint tots els detalls que desitji.

Realitzat per: Cristina Pérez, Laia Botey, Eva Mollà, Helena Martín, Laura Piqueras i Xavier Torres.

No comments:

Post a Comment