Wednesday, May 4, 2016

MR 1516 INSO Hendaya Serrano_Suport a la Intervenció Educativa_NF4 Els recursos en la intervenció educativa

 NF4: ELS RECURSOS EN LA INTERVENCIÓ EDUCATIVA


LA MEVA ESCOLA IDEAL


La meva escola ideal és una escola inclusiva on prevaleixen les relacions socials i la interacció entre 
 tots els alumnes i les seves famílies.




La organització del centre, la seva distribució espai - temporal, el seu equip docent, els alumnes, les persones i els diversos recursos materials es troben a continuació formant part de tots els recursos a implementar considerant a més a més, una metodologia d'intervenció centrada en la persona (PCP).


 




D'altra banda, formaria part d'una escola inclusiva un taller on tots els alumnes/as i persones participessin inferint en conseqüència, en una col·laboració i una implicació en la nostra proposta educativa. Així doncs, el notre taller ha estat l'elaboració d'un conte infantil entre tota la classe amb la participació tant per l'elaboració de la història com els diversos dibuixos, cançons i edició:

UN CONTE COOPERATIU




 

UNA MAQUETA COM A RECURS MATERIAL


Per últim, pel que fa a l'elaboració de la maqueta he elaborat una petita reproduccíó d'una casa amb arbre i un pou que es pot emprar com a guardiola, com a joguina o com a bústia de suggerencies, entre d'altres aplicacions. Per tant, tenim un recurs material que pot proporcionar accessibilitat i facilitar l'aprenentatge d'una part de la nostra vida diària com és el nostre espai domèstic. 














No comments:

Post a Comment