Tuesday, May 3, 2016

MR 1516 INSO 1B M07 MAR ORTEGA

La meva escola ideal 





Aquest és un dibuix de la meva escola ideal. Es tracta d'un centre d'educació especial, dissenyada en una sola planta, sense cap barrera arquitectònica, aules àmplies i adaptades per a realitzar agrupaments flexibles i aplicar una metodologia participativa i col·laborativa. 

L'escola també compta amb aules-tallers, aules d'arts plàstiques i musicals, una sala de fisioteràpia, una sala multisensorial, aula de logopèdia, pistes esportives i un hort. 


La Maqueta



Aquesta és la maqueta d'una casa. Està realitzada amb material reciclat: canyes de plàstic, capsa de mocadors, trossos de cartró d'una capsa de pastilles, trossos de cartró d'una capsa de galetes, retalls de revistes i una branca d'una planta podada. 


El taller




El nostre taller consistia en elaborar un conte infantil de manera col·laborativa. Així doncs, l'objectiu va ser implicar a totes les companyes de la classe, ja fos aportant idees pels personatges o arguments del conte, realitzant alguna de les il·lustracions del conte, o fins i tot, component algunes de les cançons originals que apareixen en la història. 

No comments:

Post a Comment