Tuesday, December 3, 2013

IRIS 1314 TASOCT FITXA JOC "NOMS OCULTS" Estel i Saúl.

NOM

NOMS OCULTS

EDAT

Totes les edats.

OBJECTIUS

L'objectiu del joc és endevinar, el nom que tens enganxat al front.

DESCRIPCIÓ

Tots els jugadors es col·locaran en rotllana i es repartirà un paperet a cada jugador. En el paper hauran d'escriure un nom d'un personatge famós, un animal, un dibuix animat o un objecte (dependrà de la imaginació del grup) i s'enganxarà en el front del company que tenim a la dreta, de manera que no vegi que hi ha escrit. A partir d'aquest moment arribarà el torn de preguntes, en ordre cada jugador tindrà dret a dues preguntes que es puguin respondre ambo "si o no" fins que endevini què porta escrit al cap.

Consisteix en un joc cognitiu d'estratègia i lingüístic i lleugerament competitiu, ja que guanyarà qui l'endevini primer, però el joc no acabarà fins que tots els jugadors no hagin endevinat el nom que porten al front.

MATERIAL

Paper i boli.

TEMPS I ESPAI

20 minuts, joc d'espai interior.

VARIANTS

Es podria fer el joc ambo uns rols específics, com ara, només de famosos, o de companys o d'animals... A la imaginació del dinamitzador.

ADAPTACIONS

És un joc fàcil en que tant disminuïts físics o psíquics podrien portar a terme, però potser facilitaria marcar un rol en concret com ara animals.



No comments:

Post a Comment