Wednesday, December 13, 2017

Historia de fotos - Tres noies Africanes


TRES NOIES 

AFRICANES



Hola, sóc S.B. tinc 18 anys, estudio el cicle formatiu mitjà a l’IES Montserrat Roig de Terrassa. Jo vaig fer una foto que vull perquè hi ha una història de la meva vida.
Hi ha tres noies guapes que són germanes, la primera germana que es diu Celia, i la segona que es diu Brendiosa i la tercera que es diu Sharon tenen una casa és molt bonica, les no tenen problema amb seva família. La Celia i la Sharon els costes molt parlar amb la gent que no coneix, viuen a la ciutat molt a prop de una casa és bonica.
La Brendiosa li agrada participar amb altres, aprendre moltes coses que volia. Per tant, ella no volia explicar que volia a la seva família perquè té por ja que la seva família no li deixava és que pensava que les persones que viuen a la ciutat que són dolents, mals educacions, no tenir respectar amb la gent.... Per això no va explicar res a la seva família però de moment que té bona relació amb seva família i li estima molt. Un dia, dues noies van estar preocupar a la Brandiosa, perquè la van veure que no es normal, canviar molt des de moltes dies ja que ella va deixar la seva família, doncs les noies van buscar a fora de la casa, perquè elles volien trobar la Brandiosa per la portar a la casa. Llavors, les noies es van decidir que aniran a l’altra cuitat. Però la Brandiosa tenia una feina de aquesta la ciutat, llavors les noies van descobrir que la seva germana va treballar en un centre que va ensenyar dutxar, participar amb gent, aprendre amb l’escrita, llegir, etc.
I dues noies van enfadar amb elles, perquè és una cosa molt pecat, la segona germana va dir que no, vol viure a la ciutat. Aleshores, Dues noies no van parlar amb la Brandiosa moltes dies ja que dues noies van veure a la segona noia treballava cada dia a fora de casa, i la segona noia de moment tenia necessitat la ajuda, va anar casa seva i no va deixar la entra a casa seva. Per tard, les dues noies van canviar la opinió i van anar a la Brandiosa per ajudar que tenia necessitat.
I a final que tres noies van començar posar la llei per millorar de la ciutat i de la casa, vam començar integrar i la pau. Les tres noies van començar tenir molt bona relació, sempre juntes i van ser molt feliçs perquè el seu país  es va millorar, que volien tenir un objectiu són pau, felicitat, estimar, positiu.

No comments:

Post a Comment