Monday, December 4, 2017

Historia de fotos - MODISTA. Cristina Arjona, Mireia Coll, Miguel Àngel




Tot va començar a l'any  2003.
Júlia Funoll, de 20 anys, somiava amb ser modista, li encantava el món de les teles i la costura. Desgraciadament, ni ella ni els seus pares podien permetre que estudiés per a això. Tot i així, ella no perdia l'esperança de poder complir els seus somnis i acabar sent una gran professional de l'alta costura.

 Recordo perfectament aquell dia, un dimecres de primers de març, quan Julia, es va aixecar i el primer que va fer va ser vestir-se i agafar els seus únics 10 euros i anar-se'n al mercat, on va agafar totes les teles i fils possibles i va anar corrent a casa, on l'esperava la preciosa i vella màquina de cosir de la seva àvia, l'única cosa que li quedava d'ella. Quant va arribar a casa no va perdre un minut més, es va posar a fer patrons i a cosir com si d'això li anés la vida. Les veïnes que passaven per allà els encantava tots els models, fins i tot li van comprar alguns dels vestits.

 Júlia, quan es va adonar del molt que agradaven els seus models va enviar una carta a parís amb alguns dels seus models mes agradats, fhillip Horry 's no va trigar a respondarle, li van encantar els seus models, i com no, la va convidar a anar a parís i dissenyar i crear per ell. Ella no s'ho va pensar dues vegades, va agafar la seva maleta amb les seves 4 peces de roba i se'n va anar a triomfar a parís. A dia d'avui, Júlia, és una gran dissenyadora.


No comments:

Post a Comment