Thursday, February 22, 2018

Institut Montserrat Roig - Creu roja - sessió 10 Khadija, Valeria, Sara i Sergio

NOM ACTIVITAT: Dinàmica de cloenda
DURADA:  1h 30 min
DIA: 09/05/2017

DESCRIPCIÓ/JUSTIFICACIÓ
Com que la nostra sessió es l'ultima d'aquest projecte farem una dinàmica de cloenda, es tractarà de una sessió on haurem de recordar totes les sessions del projecte. En la nostra sessió farem una primera activitat que tracta de fer una mandala amb plastelina, desprès com que hem de recordar les altres dinàmiques passarem fotos amb el projector on sortiran les altres sessions i ells hauran de valorar com s'ho van passar i per acabar farem un pica pica amb musica per passar una bona estona entre tots. 

Si el primer pla falla, la mandala és farà amb llapisos de color, i si el projector no funciones, fariem la activitat oral. 

OBJECTIUS ESPECÍFICS/ OPERATIUS:
Generals:
1. Mantenir les habilitats intel·lectuals
2. Enriquir l'entorn
3. Enfortir les relacions interpersonal 

Els nostres objectius:
1. Treballar la memòria 
2. Treballar la concentració 
3. Treballar la psicomotricitat 

METODOLOGIA
Arribarem a la biblioteca una hora abans que els nostres usuaris i prepararem les taules on ells hauran de fer la primera activitat, també prepararem el material que utilitzarem i com que es l’última activitat d’aquest projecte, farem un pica pica llavors prepararem la taula on posarem el menja que portem i que portaran ells també.

Després en una taula on s’asseguin  tots el usuaris els repartirem una folla amb el dibuix de una mandala, cada un dels usuaris amb plastilina repassaran la mandala decorant-la com més els agradi.
 
Quan acabin amb la mandala, passarem fotos de totes les sessions anteriors per que facin memòria i ens diguin que li van semblar aquella sessió. 
 
Per acabar farem una el pica pica i posarem cançons que els nostres companys de l’altra classe ens passaran una llista amb cançons que van agafar en la primera sessió, junt el pica pica i la musica passarem una bona estona. 
RECURSOS
·        Biblioteca
·         Plastilina 
·         Mandales
·         Llapisos de colors  
·         Ordinador

AVALUACIÓ
Què
Quan
Com






No comments:

Post a Comment