Thursday, February 8, 2018

Institut Montsserrat Roig - Creu Roja - Sessió 2 - 28 Febrer.



Montserrat Roig – Creu Roja                                         28/02/2018
 Sessió nº2
                               
Títol de la sessió:
Objectius:
Desenvolupament: A les 15:30h haurem quedat les dinamitzadores per preparar i distribuir la biblioteca, aquesta estarà distribuïda de manera de taula rodona amb 3 taules endavant per realitzar la primera activitat, la caixa sorpresa. A les 16:00h quan arribin els participants ens Presentarem les dinamitzadores i explicarem la primera activitat, això durarà aproximadament de 16:00 a 16:15h.
La primera activitat tractarà sobre practicar l’estimulació sensorial mitjançant el tacte, és a dir posarem tres caixes on dins hi hauran diferents objectes amb tactes diferents i els participants hauran de tocar d’un en un, per recordar tactes i intentar adivinar que hi ha dins de la caixa. Aquesta primera activitat durarà aproximadament de 16:15 a 17:00h.
Quan acabem aquesta activitat mentre dues companyes recullen les caixes les altres explicaran la segona activitat. Aquesta estarà enfocada a la musicoteràpia, la reminiscència a partir de la música. És a dir en aquesta activitat posarem música de la seva època i ballarem i anirem preguntant a que els hi recorda i entre tots veurem reaccions dels participants davant de cançons i records. Aquesta activitat durarà de 17:00 a 17:30h aproximadament. Tot seguit ens direm adéu i farem una petita valoració si és possible.


Components: Andrea Espigares, Raquel Serrano, Clàudia López, Marta Barato, Cintia Aranda.












No comments:

Post a Comment