Sunday, March 5, 2017

REVISTA DE MEDIACIO DE GEMMA, ALBA, NEREA I SILVIA 2ºINSO B

Gemma, Alba, Nerea i Sílvia 2º B INSO



Pròximament editarem la nostra revista gratuïta de mediació, que sortirà semestralment. 

Aquesta es dirà EL PEL·LICULERRR, hem posat aquest nom perquè parlarem de tot tipus de mediació mitjançant pel·lícules, però també hem de dir que sovint quan tenim un conflicte amb altres persones ens imaginem la nostra pròpia pel·lícula i potser d’un petit gra de sorra fem una gran muntanya.

Explicarem tot tipus de mediació i donarem eines per poder solucionar per nosaltres mateixos el conflictes, sense la necessitat de terceres persones.

En la nostre primera edició estudiarem a fons una pel·lícula de genere fantàstic titulada “Edward Scissorhands (Eduardo Manostijeras)”. Aquí es veurà reflectida la mediació ciutadana, un conflicte intrapersonal i interpersonal, un conflicte de valors i un conflicte d’interessos.

Adelantem la sinopsis de la pel·lícula




Títol original: Edward Scissorhands
Any: 1990
Durada:98 min.
País: Estats Units
Director: Tim Burton
Guió: Caroline Thompson
Música: Danny Elfman
Fotografia: Stefan Czapsky
Repartiment: Johnny Depp, Winona Ryder, Dianne Wiest, Anthony Michael Hall, Alan Arkin, Kathy Baker, Vincent Price, Caroline Aaron, Robert Oliveri
Productora: 20th Century Fox
Gènere: Fantàstic. Drama. Romanç | Pel·lícula de culte. Drama romàntic
Sinopsi:

Durant una nit de Nadal, una avia li explica a la seva néta la història d'Eduardo Manostijeras (Johnny Depp), un noi creat per un extravagant inventor (Vincent Price) que no va poder acabar la seva obra, deixant al jove amb fulles de tisores en lloc de dits.

No comments:

Post a Comment