Wednesday, November 29, 2017

Història fotos excursió Glòries (Sara Gutierrez, Anna Forte, Andrea Espigares i Desirée Sánchez)


Home sense sostre

Un dia molt fred de desembre, unes noies estudiants d'estilisme de la universitat de Barcelona estaven passejant pel mercat dels encants al barri de les Glòries, ja que allà hi ha un munt de teles i accessoris interessants per poder fer treballs que demanen a la universitat.

Van veure un home sense sostre, estirat a un banc i amb un aspecte poc desitjable. Les noies van pensar que seria una oportunitat perfecta per portar a terme tot el que havien après fins ara de fer roba, canviar estilismes i fer-ne de nous si li canviaven l'aparença exterior aquell home, i alhora estarien ajudant a una persona que ho necessita.


Dit i fet, les noies van parlar amb l'home i li van comentar la idea que van tenir. L'home molt agraït i content va accedir a participar en la brillant idea, tot seguit es van anar de compres, parlant de gustos i preferències a l'hora de vestir per fer el canvi més espectacular possible. Van passar una molt bona estona i es van fer molt amics, deixant de banda els prejudicis que té la societat amb les persones que viuen al carrer.


Va arribar l'hora de veure el canvi que li havien fet les noies a l'home, amb tot el seu esforç i dedicació. El resultat va ser fantàstic, semblava una altra persona. El canvi d'imatge també el va ajudar a poder trobar un treball i a poder viure amb més qualitat de vida.


D'un simple passeig va sortir una gran amistat, però sobretot van néixer uns valors molt importants.


No comments:

Post a Comment