Wednesday, November 15, 2017

MR 1718 APD MP6 UF1 NF3 Act. 3.1 informació televida- 419

                                        INFORMACIÓ TELEVIDA.

NOM DEL CENTRE: Tunstall Televida Barcelona.
TELEFON DE CONTACTE: 932288800
PÀGINA WEB: 
LOCAL·LITZACIÓ: 
















-Formem part del grup Tunstall Healthcare, número u mundial en prestació de servei, desenvolupament de programari i fabricació d'equips de teleassistència, telemonitorització i sistemes de comunicació integral per a centres sociosanitaris i hospitals, amb més de 3,6 milions d'usuaris en més de 50 països.Gestionem el 32% dels usuaris de teleassistència d'Espanya a través de Tunstall Televida. Prestem servei a més de 245.000 persones. Som líders.

Tenim més de 1.200 treballadors en plantilla, dels quals 540 són professionals d'atenció al domicili. D'ells, 350 tenen titulació universitària en l'àrea social (coordinadors / es, oficials de teleassistència i instal·ladors / es). Som referents en tecnologia: proporcionem el 60% de la tecnologia utilitzada per a la teleassistència a Espanya.
-Les solucions de Tunstall s'han dissenyat per millorar la qualitat de vida de la gent gran, amb malalties cròniques o amb necessitats assistencials, proporcionat als seus usuaris la possibilitat de romandre a casa amb la confiança de saber que rebran ajuda sempre que la necessitin.
Encara que la tecnologia per si sola no és la resposta, utilitzant-la com a part d'un paquet integral de serveis pot ajudar a assegurar que els recursos sanitaris i socials es facin servir amb eficàcia.




Els nostres serveis de teleassistència i telemonitorització han rebut diversos guardons al llarg dels últims anys: Programa de Teleassistència com Suport al Cuidador de Persones Dependents (PTAC) a la Regió de Múrcia,

Servei de Teleassistència de Castella-la Manxa
Servei Públic de Teleassistència d'Euskadi

No comments:

Post a Comment