Thursday, September 29, 2016

MR 1617 INSO MP13 Projecte Menors en Risc d'Exclusió Social

                                      
   
      Maria Medane, Juliette Pera, Lidia Gay, Sara Hijalba, Sara Calmaestra, Hendaya Serrano

El nostre projecte va adreçat a menors d'entre 8 i 12 anys que es troben en risc d'exclusió social ja sigui per qüestions principalment econòmiques, com altres causalitats com serien les raons d'ètnia i raça, fills de persones immigrades, families monoparentals i families molt nombroses o extensives que conviuen en un mateix nucli familiar. 
D'aquesta manera, es tracta d'un col·lectiu que pot presentar diversos factors d'exclusió que vulneren a més a més per ser infants, el seu desenvolupament en plenes condicions d'igualtat.

Pel que fa a la entitat a la que ens adreçem, es tracta de la Creu Roja de Sabadell on aquests infants es troben dins el projecte Divermon. Aquest, desenvolupa activitats escolars a grups d'entre 10 i 15 infants proporcionant a més a més, un berenar saludable als infants i proporcionant una xarxa de relació i socialització. 

1 comment:

  1. Gracies a totes les components del grup per haver fet aquesta entrada en el blog de classe. Als alumes de PROJECTE d'altres anys, una entrada similar descrivint el seu treball i l'enllaç corresponent els va resultar molt util a l'hora de buscar institucions o empreses col.laboradores. Podeu anar-la actualitzant quan convingui i incloure aquesta informació al vostre treball. Tambe esteu ajudant a altres companys dels anys seguents a seguir les vostres passes.

    ReplyDelete