Saturday, December 29, 2018

MR 1819 APD MP4 NF12 Orga - Onada del 2017 al 1019












Orga


Onada del 2017 al 2019



Agraïments


Moltes gràcies per la confiança i per compartir les vostres experiències personals a classe i en privat al llarg d’aquests dos anys que m’han fet crèixer com a persona i com a professional. Moltes gràcies també per la motivació que heu posat fins ara en aquesta activitat d’enquadernar els vostres llibres amb un cosit tradicional com a recurs d’activació cognitiva que potser podrem implementar amb els nostres usuaris/ies de la Creu Roja en els tallers; el vostre interès és el millor regal que podem rebre com a docents. I moltes gràcies igualment per les vostres contribucions voluntàries que han fet possible aquesta enquadernació.

Encara falta curs per endavant i us haurem d’avaluar -forma part de la nostra feina. Començarem pel que heu fet correctament però també us hem d’informar del que no us ha sortit tan bé. Esperem que, malgrat les nostres diferències, ens quedin a la memòria aquests agraïments.

Desembre 2018

Les Regles

Estàvem a classe a finals de desembre passat i alguns de vosaltres comentava que encara, de tant en tant, us confoneu i, en comptes de Suport Psicosocial, creieu que estem a Orga -Organització de l’atenció a persones en situació de dependència- que feiem el curs passat. M’ha fet gràcia i m’ha semblat que podria ser un bon títol per aquest llibre sobre vosaltres. Aquí el teniu:

Feu servir aquest espai amb afecte, imaginació i creativitat! En aquelles pàgines i contribucions que no posi el nom de l’autor/a, tracteu d’esbrinar de qui es tracta i escriviu el nom al costat així com un missatge dirigit a aquella persona -si us sembla be. Si surt el nom de l’autor/a de la pàgina escrit encara podeu participar amb un missatge personal per a ell/ella, una altra persona o tot el grup.

Si, a partir d’ara, feu qualsevol tipus de contribució -ja sigui una reflexió, una cançó, un dibuix, una imatge, una fotografia...- ho podeu fer constar, si us sembla bé, a la línia corresponent de l’índex per tal que es pugui fer el seguiment per part de tothom i contestar-nos mútuament els uns als altres si cal.

L’única Regla del Joc és Respecte!



No comments:

Post a Comment