Saturday, November 14, 2015

MR 1516 INSO 1B MASCARADA MANUALITAT I TIMBALADA


Aquesta activitat està destinada al grup 3 de la Mascarada, és a dir, a nens i nenes de tercer i quart de primària, amb un número de participants aproximats de 50 i 60 nens organitzats per 5 monitors els quals són la Marta Viladomiu, Judith Mayer, Ayoub Chmarkh, Marc Guiu i Marta Expósito. L'espai de realització prevista de l'activitat es farà a la zona blava del parc de Sant Jordi de Terrassa, en l'interval de temps de les 9:30h fins a les 11:00h.

L'activitat consisteix de dues subactivitats, la primera és una sèrie de manualitats en la qual a partir de guants de làtex els nens i nenes es faran unes manoples divertides amb la customització que desitgin, posteriorment amb cartulines de colors realitzaran corones o complements graciosos i finalment mitjançant bosses d'escombreries de colors crearem una mena de vestit per tal de estar disfressats i passar a la timbalada.

 

A timbalada cada nen escollirà un "instrument" i comencem a fer i ensenyar ritmes i a ballar per tal de crear una activitat rítmica i divertida, a més farem malabars amb globus plens d'arrós i maraques amb ampolles.



















El material necessari seria aproximadament aquesta llista:
- Guants de làtex (200)
- Cartulines A3 (150)
- Rotuladors permanents de colors (50)
- Bosses d'escombreries de colors (200)
- Reproductor de música (1)
- Garrafes, pots, ampolles (objectes amb els quals poder fer percussió) (30/50)
- Tissores (20)
- Grapadores (5)
- Gumets (200)
- Globus (200)
-Arrós (7kg)

La infraestructura necessària seria una taula gran per a cada grup o una manta gran per seure i fer la manualitat i per la timbalada una explanada de la zona blava del parc.


No comments:

Post a Comment