Tuesday, November 10, 2015

MR 15-16 INSO 1B MASCARADA TALLER DE LA SARDINA

TALLER DE LA SARDINA


El nostre grup està compost per la Carla Aranda, la Karen Lopez, la Ivette Ramirez, la Marta Garrido i la Noemi Villalón. 
Participarem al carnestoltes de Terrassa, que engloba una gran diversitat d'activitats i actes que gestiona i realitza la entitat Mascarada, mitjançant un conveni de col·laboració amb el departament de cultura de l'Ajuntament de Terrassa. Es celebrarà el Dijous Gras i totes les escoles i llars d'infants que ho desitgin es podran insciure en la festa.
Nosaltres tractarem amb els més petits, és a dir, els nens i nenes de 2 a 4 anys, que es trobaran a la zona groga. 

La temàtica de la nostre activitat, és l'enterrament de la sardina. Per tant, nosaltres realitzarem un taller en relació a aquesta tradició.

En la primera activitat, hi hauran quatre galledes plenes de confeti, on amagades estaran diferents sardines de cartró, que els nens, en fila, hauran de buscar i cadascú es quedarà amb una.

Tot seguit, cada nen haurà de personalitzar la seva sardina pintant-la amb retuladors i colors.
Resultado de imagen de niños pintando
Després, el nostre objectiu és que d'aquesta sardina construeixin la seva pròpia titella, que es farà enganxant la sardina a un pal de fusta. Creiem que és un bon record que els nens poden endur-se de la festa del Carnestoltes. 



No comments:

Post a Comment