Monday, October 28, 2013

IRIS 13-14 TASPD M07 PAG 21 EX 11


M07 Suport Domiciliari Paula Díaz i Laura Martín

INS Ribot i Serra

28/10/2013



Pàgina 20; activitat 11:


L'Ajuntament de Barberà del Vallès ha adjudicat el nou contracte del Servei d'Atenció Domiciliaria a la empresa Suara Serveis SCCL per un import total de 636.733,46 euros.

El Servei d'Atenció Domiciliaria està format per tot un conjunt organitzat de recursos i accions adreçades a les persones que, per raó d'edat, dependència o discapacitat tenen limitada l'autonomia per realitzar les activitats bàsiques de la vida diària o requereixen atenció permanent i a distància.

Entre aquests recursos es troba el
Servei d'Atenció Domiciliaria que dóna servei d'atenció personal actualment a un total de 130 persones amb dependència i 74 en atenció social. Amb la nova contractació també s'oferirà a la població el Servei d'Auxiliar de la llar que, per manca d'autonomia i de suport personal i familiar, no poden mantenir un nivell de netedat bàsic de l'habitatge. En total es donarà a 74 persones amb dependència, i a 78 d'atenció social.



SUARA és la cooperativa més gran de Catalunya en el sector d'atenció a les persones, amb una experiència acumulada pels seus socis fundadors de més de 30 anys.

Presents a 17 comarques catalanes i amb més de 2.000 professionals, dona resposta a les necessitats d'atenció, suport, assistència i educació d'infants i joves; de famílies; de persones que requereixen algun tipus de suport per a ser més autònomes; de persones que volen entrar en el mercat laboral o tenen com a objectiu millorar professionalment; de persones que necessiten suport davant situacions de crisi.

Per això, gestiona un ampli ventall de serveis i equipaments: equipaments residencials, equipaments diürns i nocturns, escoles i centres educatius, serveis d'orientació, preventius i de suport, serveis a domicili, entre d'altres.


Tel.
93.254.76.90
Correu-e: suara@suara.coop

No comments:

Post a Comment