Monday, September 17, 2018

Invitació per a participar a un concurs televisiu d'ETV




Casting L'Hereu i la Publila casting@etv.cat

Attachments11:01 AM (1 hour ago)
to
Benvolguts/des,

Ens posem en contacte amb vosaltres des d’ETV. Estem preparant la segona temporada del programa “L’Hereu i la Pubilla”, un talent show que busca l’home i la dona més talentós, amb do de paraula i simpatia, encant, divertit, apassionat...

Busquem homes i dones d’entre 35 i 99 anys que tinguin algun talent per compartir i moltes ganes de passar-s’ho bé i participar en un programa de tv.

Us fem arribar la invitació a participar en el càsting per què ho reenvieu a qui considereu oportú: membres de la vostra entitat, família, amics… Si canten, ballen, fan monòlegs, màgia, malabars o qualsevol altra disciplina creativa i artística, que ens facin arribar al correu casting@etv.cat  les seves dades personals i de contacte i una breu explicació del que fan i aviat hi contactarem per explicar-los-hi més coses.

Us agrairem que en pugueu fer la màxima difusió possible. Les gravacions començaran aviat prop de la vostra població, l’equip del programa ens desplaçarem arreu a la recerca dels nostres Hereu i Pubilla!

Moltes gràcies i salutacions,

Equip de L’Hereu i la Pubilla

No comments:

Post a Comment